Trei săptămâni până la cel mai important eveniment regional din România dedicat managerilor și specialiștilor HR

13 speakeri și 120 de specialiști în HR din Iași, Galați, Brâlad, Suceava, Chișinau, București,  Arad, Oradea și Cluj își dau întalnire pe 17 octombrie la HR Summit Iași, începând cu orele 08:00, la Grand Hotel Traian Iași.

La HR Summit Iași, participanții vor avea ocazia să cunoască și să comunice direct cu specialiști în resurse umane din întreaga țară, să își extindă rețeaua de contacte, să asimileze noi practici și să afle în premieră noile tendințe de pe piața  de HR națională și internațională.

Doru Dinu, Senior Trainer Dale Carnegie, va prezenta un rezultatul unui studiu despre employee engagement, finalizat în luna martie a acestui an, la care au participat 60 de țari- printre care și România.

Irina Arsene, CEO Mindit, ne va vorbi despre avantajele procesului de background screening atât pentru angajați, cât și pentru angajatori și ne va pune la dispoziție, în premiera, o aplicație care ne va ajuta să întelegem mai bine procesul de background checking.

Bulent Duagi, HR Business Partner Adobe România, ne va arata o nouă perspeciva asupra industriei de resurse umane prin workshop-ul HR&User Experience Design.

Conferința este completată de zona expozițională, deschisă publicului larg, unde companiile și furnizorii de servicii din domeniul HR își vor expune portofoliile de produse și oferte, facilitând interacțiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii și specialiștii din domeniu.

Companii precum Signal Iduna, Noble Manhattan, Romanian Software și Mindit vor prezenta într-o manieră cât mai creativă cele mai noi trenduri ale industriei de resurse umane.

Mai multe informații despre cei 13 speakeri, înscrieri și despre agenda evenimentului veți găsi accesând site-ul evenimentului http://www.iasi.hrsummit.ro.

Libero Events este o agenție de evenimente B2B și B2C având în portofoliu manifestari în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical și evenimente dedicate antreprenoriatului.

Organizam târguri și expoziții: Touristica, Deco Show, BookShow, conferințe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, workshopuri și seminarii.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.


 

 

Search

mai, 2024