„Bun venit la UAIC!”

Cu ocazia evenimentului „Bun venit la UAIC!”, Biblioteca Centrală Universitară „M. Eminescu” Iaşi invită toţi studenţii – şi nu numai – la punctul de informare special amenajat în faţa Corpului A al Universităţii „Al. I. Cuza”, între 28-30 septembrie 2013, pentru o sesiune de instruire în vederea familiarizării cu serviciile şi resursele de informare şi documentare oferite de bibliotecă.

 

Pentru studenţii care vor fi prezenţi, BCU Iaşi a pregătit semne de carte originale semnate de graficianul Adrian Serghie, cunoscut publicului ieşean pentru proiectul Iaşi (Fotografii Vechi), cărţi pe care au posibilitatea să le răsfoiască şi chiar să le ia acasă, precum şi o tombolă la care pot câştiga unul dintre cele 10 permise valabile pe perioada anului universitar 2013-2014.

Singurele condiţii pentru participarea la tombolă: să fie student/ă şi să nu aibă restanţe faţă de bibliotecă. Cei 10 câştigători vor fi aleşi prin tragere la sorţi în data de 1 octombrie şi anunţaţi pe site-ul bibliotecii şi pe pagina de Facebook.

 

La punctul de informare special amenajat în faţa Corpului A al Universităţii „Al. I. Cuza”, vizitatorii vor găsi şi materiale promoţionale cu informaţii referitoare la actele necesare pentru eliberarea permisului de bibliotecă.

 

Acţiunea face parte din cadrul celui mai amplu eveniment de orientare şi informare pentru studenţii anului I ai Universităţii „Al. I. Cuza”.

 

Search

mai, 2024