TÂRGUL OFERTELOR DE CAZARE PENTRU STUDENȚI, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL

Cu ocazia începerii noului an universitar, Iulius Mall vine în întâmpinarea studenţilor şi organizează, sâmbătă şi duminică, Târgul Ofertelor de Cazare, primul eveniment de acest gen organizat la Iaşi. Doar pe durata târgului, participanţii vor beneficia de o reducere de 50% la comisionul de închiriere.

 

Timp de două zile, cele mai importante agenţii imobiliare din oraş vor fi prezente la parterul mall-ului cu o ofertă variată de opţiuni de cazare, ideale pentru tinerii care nu au beneficiat de locuri în căminele studenţeşti. Totodată, la târg sunt aşteptate şi persoanele care sunt interesate de achiziţionarea unei locuinţe în blocuri noi, prin programul „Prima Casă”. Printre agenţiile participante se numără Casa Albă, TNT Imobiliare, Fidelia Casa, Imperia Imobiliare, Acord Imobiliare, Sigma Imobiliare şi BCR – „Banca pentru Locuinţe”. Acestea vor oferi, în exclusivitate pe perioada desfăşurării târgului, o reducere de 50% la comisionul de închiriere, pentru contractele semnate.

 

Studenţii vor avea ocazia să închirieze, la tarife tentante, garsoniere şi apartamente de toate tipurile, în apropierea universităţilor, precum şi în cele mai râvnite cartiere ale Iaşului. Preţurile pornesc de la 180 de euro pe lună pentru locuinţele cu o cameră, de la 250 de euro lunar pentru apartamentele cu două camere şi 300 de euro pe lună pentru cele cu trei camere

Search

noiembrie, 2023