Fă prezenţa la întâlnirea cu adevăraţii eroi la Centrul Comercial Felicia!

Centrul Comercial Felicia organizează în perioada 1-16 septembrie o campanie de început de școală specială, în care pe lângă ofertele promoționale pentru şcolari este organizat și un eveniment inedit ce are ca scop interacţiunea între copii şi eroii lor preferaţi, oameni cu meserii la care mai toţi micuţii aspiră.

Eveniment special de weekend

Derulat sub numele Fă prezenţa la întâlnirea cu adevăraţii eroi!, evenimentul ce va avea loc la Centrul Comercial Felicia în weekendul 7-8 septembrie va fi o întrevedere între micuții cu aspirații la cele mai dorite cariere și profesioniștii care activează în domeniu. Copiii vor putea interacționa cu reprezentanți ai Serviciului de Pompieri  Iași, polițiști, reprezentanți de la Serviciul de Ambulanță, Crucea Roșie, jandarmi, sportivi, cercetași și alți invitați.

Pe durata weekend-ului, culoarul Centrului Comercial Felicia va găzdui în intervalul orar 10-18 standurile de prezentare a celor menţionaţi mai sus, de la care şcolarii vor putea afla informații despre respectivele meserii, vor putea face fotografii și vor intra în contact cu echipamentele folosite de experți în misiunile lor.

Mai mult, sâmbătă și duminică, de la ora 15, în parcarea Felicia vor fi demonstrații cu câini din dotarea Poliției, tehnici de prim ajutor și prezentarea echipamentelor din dotare. Copiii vor avea ocazia unică de a intra într-o utilitară a pompierilor și de a folosi o parte din dispozitivele acestora.

Evenimentul este derulat în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, Inspectoratul de Jandarmi Iaşi, Asociaţia Comunitară a Cercetaşilor din România – Filiala Iaşi,  Societatea Naţională de Cruce Roşie din România.

Extrageri zilnice de pachete cu rechizite

Zilnic, pe toată durata campaniei, 20 dintre clienţii care vor face cumpărături de minim 70 de lei din galeria centrului comercial vor câştiga prin tragere la sorţi câte un pachet de rechizite. Depunerea taloanelor de participare se face la Centrul Infomatic, din faţa magazinului Takko.

Aşadar, Felicia vă provoacă să spuneţi prezent la cumpărături

Search

mai, 2024