Ateliere gratuite de nutriţie la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi

Sâmbătă, 24 august 2013, de la ora 11, Biblioteca Judeţeană Iaşi organizează atelierul de nutriţie cu tema: Tehnici corecte de gastrotehnie, moderat de nutriţionist Adina Rusu. Evenimentul face parte din programul Exist deci mi-e foame – ateliere de nutriţie şi slăbit sănătos, program care a debutat la începutul lunii august şi cuprinde în total o serie de 6 ateliere pe teme de alimentaţie sănătoasă. Următoarele ateliere vor avea ca tematică: Alimentaţia şi sportul (31 august), Obezitatea la Adult (7 septembrie) şi Obezitatea la copil (14 septembrie).

Participarea la toate atelierele din acest program este gratuită pentru utilizatorii bibliotecii. Cei interesaţi se pot înscrie fie la unul, fie la mai multe dintre atelierele incluse în program. Înscrierile se pot face atât la sediul bibliotecii, din Bd. Ştefan cel Mare nr. 10, cât şi online,  prin completarea formularului disponibil pe pagina proiectului, la adresa: http://bjiasi.wordpress.com/nutritie/

Tot prin acest proiect, cei interesaţi pot beneficia şi de o evaluare gratuită a stării lor de nutriţie. Participanţii la ateliere sunt rugaţi să completeze un chestionar, disponibil la bibliotecă, urmând ca, într-un interval de maxim 2 săptămâni, să primească pe e-mail un răspuns personalizat, cu recomandări de specialitate din partea nutriţionistului.

 

 

Search

aprilie, 2024