Junior Clinic – clinica stomatologica dedicata copilului tau

Încă de mici, mai întâi în familie, și apoi în școală, am fost învățați că igiena și sănătatea dentară sunt extrem de importante și trebuie tratate cu atenție. Câți dintre noi nu s-au strâmbat când au „gustat” pentru prima dată pasta de dinți sau când s-au chinuit să spele fiecare dințișor? Vă amintiți, probabil, și de primele vizite cu părinții la medicul stomatolog, cel de care toata lumea pare să se teamă. Această teamă poate fi spulberată acum cu ușurință, și vă spunem și motivul: există un loc unic în Iași în care toți copiii, dar și adulții, vin cu drag la stomatolog. Acest loc se numește Junior Clinic și este cea mai nouă clinică stomatologică dedicată sănătății dentare atât a copiilor, cât și a adulților.

Cei de la Junior Clinic au înțeles cât de important este să dezvolte o legătură permanentă cu pacienții lor, identificând și rezolvând nevoile dentare ale acestora de-a lungul întregii vieți: de la primul dinte, copilărie, adolescență și până la vârsta adultă.

Un medic dentist pediatru este singurul calificat pentru a trata un copil care este la prima vizită dentară, are cariile copilăriei sau are nevoie să depășească o experiență negativă anterioară la un cabinet stomatologic. De aceea, medicii și personalul de la Junior Clinic își doresc să creeze o legătură durabilă de prietenie cu tine și copilul tău, asigurându-te de cea mai bună îngrijire și cele mai bune servicii. Pe lângă o calitate excelentă a serviciilor de îngrijire, noua clinică are drept misiune obținerea încrederii părinților și a copiilor lor, promovând o atitudine proactivă față de igiena și sănătatea orală.

La Junior Clinic toți pacienții vor avea parte și de surprize, cum ar fi programe educaționale cu consultații gratuite, reduceri la servicii, premii pentru cei mai cuminți pacienți și multe sfaturi pentru părinți, legate de igiena orală la copii.

Printre serviciile oferite de Junior Clinic se numără terapia pentru dentiție temporară și permanentă, terapia ortodontică (aparate dentare), protetică dentară, dar și consiliere psihologică și lucrări de prevenție (detartraj, periaj dentar, igienizare).

Prin urmare, dragi părinți, și nu numai, nu mai stați pe gânduri și faceți o vizită noii clinici Junior Clinic din Iași!

 

Programul clinicii Junior Clinic

Luni – Vineri: 08.00 – 20.00
Sâmbătă: 08.00 – 16.00
Duminică: închis

 

Programări Junior Clinic
Telefon: 0760/460.040
E-mail: programari@juniorclinic.ro
FB: www.facebook.com/JuniorClinicIasi
Site: www.juniorclinic.ro
Adresa: Iași, Șoseaua Păcurari nr. 46, bl. 553 – Esplanada Mimoza

Clinica stomatologică Junior Clinic o găsiți pe Șoseaua Păcurari nr. 46, bl. 553, parter, la programul de mai jos:
Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sâmbătă: 08:00 – 16:00
Duminică: închis

 

Search

mai, 2024