Felicia te invita sa vizitezi Oraselul Vesel

Centrul Comercial Felicia este în perioada 17 iulie – 18 august gazda unui orăşel plin de culoare şi veselie! Orăşelul Vesel se găseşte în parcarea centrului comercial şi reuneşte trasee colorate în care micuţii pot face plimbări cu biciclete şi trotinete, groapă cu nisip, spaţii de escaladat, totul într-un decor plin de culoare şi personaje animate.

Copiii mici şi mari sunt invitaţi să se joace şi  să participe la concursuri interesante în orăşel, iar activitatea lor este răsplătită cu premii atrăgătoare! În acest timp, părinţii îi pot admira sau îşi pot face liniştiţi cumpărăturile.

Care este programul în Orăşelul Vesel?

  • Orăşelul este deschis spre vizitare zilnic, în intervalul orar 9 – 21 iar duminica până la ora 20;
  • În fiecare zi de la ora 18 sunt organizate concursuri cu premii pentru micuţi;
  • În weekendul din 10 şi 11 august, de la ora 12 vor fi organizate concursuri pe biciclete şi trotinete iar participanţii vor primi premii surpriză.

Weekendul acesta, Orașelul Vesel din parcarea Centrului Comercial Felicia este locul de întâlnire a micuților pasionați de plimbările pe bicicletă sau trotinetă. Copiii pot concura pe traseul colorat iar la capătul liniei de sosire vor fi întâmpinaţi cu premii.

Până acum, peste 4500 de copii au trecut pragul Orăşelului Vesel de la Felicia şi au petrecut împreună clipe minunate. Aceştia au participat la ateliere de pictură, facepanting, modelaj de baloane, s-au jucat în groapa cu nisip, au parcurs circuitele orăşelului, au escaladat spaţiile de căţărat şi s-au jucat împreună.

Accesul în Orăşelul Vesel este gratuit. Aşadar, pentru ca micuţii să se bucure de clipe pe care cu siguranţă nu le vor uita nu este nevoie decât să veniţi la Felicia! 

Search

aprilie, 2024