Justin Timberlake are un nou videoclip – Take back the night

Simpaticul Justin Timberlake ne invita la dans in cel mai recent videoclip al sau, „Take Back the Night”. Cantaretul se plimba prin China Town in pasi de dans si ajunge intr-un club unde ne arata cum se distreaza in multime. Toate aceste scene sunt dublate de filmari din concertele sale in care canta melodia „Take Back the Night”.  

Acesta este primul single de pe continuarea discului „The 20/20 Experience”, programat pentru lansare pe 30 septembrie. Regia clipului le apartine Jeff Nicholas, Jonathan Craven si Darren Craig. Cadrele cu multimea au fost filmate in timpul primelor doua concerte pe care Timberlake le-a sustinut in aceasta vara pe Yankee Stadium.  

The 20/20 Experience – 2 of 2” se anunta a fi o continuare de succes cu acest prim single. Albumul cu care Justin Timberlake s-a intors in muzica a fost foarte bine primit, nu doar de fani si deci de vanzari, ci si de critici, care au apreciat atat soundul discului, cat si revenirea la pop – pana acum dominat de influente venite din dance. Timberlake a adus putin din zona de R&B odata cu lansarea acestor melodii, dar si colaborari interesante cum ar fi cea cu Jay Z pentru piesa „Suit & Tie”. „Mirrors” a fost un nou succes pentru cantaret, iar cu videoclipul pentru „Tunnel Vision” a reusit sa stranga cateva controverse.  

Voua cum vi se pare videoclipul „Take back the night”?  

Sursa si credit foto: www.urban.ro

Search

mai, 2024