Bergenbier a lansat noul hit al verii: “Prietenia Cucerește România!”

Iaşi, 22 iulie: vara aceasta Bergenbier sărbătorește prietenia! Festivalul “Zilele Prieteniei Bergenbier” a ajuns la sfârșitul weekendului trecut la Palatul Culturii din Iaşi. Timp de două seri, unele din cele mai importante trupe din muzica românească au cântat cot la cot cu fanii: Cargo, Vița-de-Vie, Mărgineanu & Band, Partizan, Pinholes, Paraziții, Alternosfera, Nightlosers, Nişte Băieţi şi Rava.

Fanii trupelor care au concertat sâmbătă și duminică au trăit live experiența adevărată a muzicii. Și cum prietenia inspiră, artiștii au creat momente unice în cele două zile de festival. Sâmbătă, trupa Pinholes a dat startul petrecerii. A urmat formația Partizan, apoi Mihai Mărgineanu & Band. Vița de Vie au început seara de rock, iar Cargo au cântat alături de un oraș întreg “Ploaia” și “Aproape de voi”. Mai mult, Cargo si Adi Despot și-au surprins publicul cu un featuring pe piesa “Anarhia“.

Ziua de duminică a început pe versurile formației Rava, apoi influențele de punk rock ale celor de la Nişte Băieţi au electrizat spectatorii din Palatul Culturii. Blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardelenesc s-au simțit ca acasă pe acordurile trupei Nightlosers. Alternosfera, “naționala de rock a Moldovei”, a impresionat printr-o prestație excelentă, aplaudată minute în șir de fanii prezenți la “Zilele Prieteniei”. Paraziții au încheiat în forță seara; FreakaDaDisk a început show-ul legendelor hip-hop-ului românesc cu o sesiune de freestyle, apoi Cheloo și Ombladon au cântat în fața zecilor de mii de fani din Iaşi.

”E incredibil să vezi câţi prieteni Bergenbier au răspuns pozitiv invitației noastre! Peste 20,000 de fani au venit să îşi asculte favoriţii şi au fost alături de noi în cele două seri. Oamenii din Iaşi au susţinut o adevărată demonstraţie a prieteniei. Urmează încă două oraşe în care ne aşteaptă prietenii Bergenbier”, a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A.

Seria de evenimente Bergenbier “Zilele Prieteniei” va continua în alte doua orașe: Craiova (3-4 august) și se va încheia la Constanța (16-17 august). Muzica bună si prietenia, aduse la un loc într-un cadru spectaculos, plin de indicii din lumea contemporană a berii, sunt ingredientele care vor face din “Zilele Prieteniei” cea mai bună destinație de weekend pentru români din orașele în care festivalul se va opri.

Detalii despre “Zilele Prieteniei“ şi line-up din următoarele oraşe pot fi accesate și pe pagina de internet http://bergenbier.ro/campanii/zilele-prieteniei-bergenbier sau pe Facebook.  

Bergenbier. Prietenii ştiu de ce.

 

 

Search

aprilie, 2024