Masini pentru vizitatorii Muzeului Literaturii Romane Iasi

In perioada 19-25 iulie, dupa amiaza, muzeul in miniatura (proiectul COLIBA) va putea fi vizitat in Parcul Copou, iar proiectul  va fi pus in valoare prin mai multe activitati. Astfel, cei care pasesc in Casuta au ocazia de a se inscrie la o tombola care are ca premii carti, precum si vizite gratuite la muzee. In plus, Toyota Iasi pune la dispozitia castigatorilor doua masini pentru a facilita turul cultural literar. Timp de un weekend, posesorii de carnet si nu numai, pot ajunge mai usor la muzeele literare din Iasi si la cele din afara orasului.  

COLIBA reprezinta propunerea castigatoare a Asociatiei NEA pentru revitalizarea imaginii Muzeului Literaturii Romane Iasi din cadrul proiectului „Cafeneaua Publica” al Fundatiei Comunitare Iasi. Aceasta si-a schimbat periodic locatia, conectandu-se la evenimentele outdoor ale orasului, iar Parcul Copou reprezinta ultima oprire a Casutei.  

Mai multe informatii despre proiect si premiile puse in joc se pot afla la fata locului, precum si pe paginile de Facebook ale Muzeului Literaturii Romane Iasi si Asociatiei NEA.

Search

martie, 2024