Fani Suits, pregatiti-va pentru sezonul al treilea!

Cu siguranta ati auzit (in cazul in care nu ati „devorat” deja primele doua sezoane) de serialul american „Suits”. In sezonul al treilea, care va fi lansat pe 16 iulie 2013 in SUA, fanii vor avea parte de foarte multe surprize si, spun producatorii, vor fi contrariati de actiunile personajelor principale. Se vor suda foarte bine unele relatii care pareau ca se destrama, iar relatiile de incredere din trecut vor fi puse la grea incercare.  

Intriga serialului incepe cu carismaticul Mike Ross (Patrick J. Adams), un geniu nativ, care nu a fost niciodata la facultate, cu atat mai mult la una de drept. Cu toate acestea, el reuseste sa fie angajat la cea mai tare firma de avocatura din New York, Peason Hardman. Cel care ii acorda aceasta sansa este Harvey Specter (Gabriel Macht), un avocat plin de succes, dar care trebuie sa construiasca o adevarata conspiratie pentru a-l putea pastra pe Mike in firma.  

Impreuna, cei doi avocati fac o echipa de neinvins, care este construita pe clasicul tipar mentor-discipol. Serialul urmareste dinamica celor doi si inevitabilele probleme care decurg din ascunderea trecutului lui Mike. Glumele dintre cei doi, constanta tachinare si limbajul lor „secret”, alcatuit din referinte si citate din filme celebre, ofera o nota de culoare serialului dramatic. Merita sa-l mentionam in acest punct si pe Louis Litt (Rick Hoffman), un fel de „omul cel rau”, fara de care serialul nu ar mai fi avut acelasi farmec.  

Personajele principale feminine sunt femei frumoase si puternice, care reusesc sa scape de prejudecati si discriminari, fara a cadea in extrema feminismului. Jessica Pearson (Gina Torres) este partener manager la firma de avocatura si este mentorul lui Harvey.  Donna Paulsen (Sarah Rafferty) este secretara lui Harvey si, uneori, mai mult de atat.  Rachel Zane (Meghan Markle) este o asistenta multitalentata si ambitioasa (doar examenul de Barou o desparte de a-si indeplini visul de a deveni avocat), de care Mike se simte mai mult decat atras.  

„Suits” este mai mult decat o poveste legata de sistemul de drept american; este o adevarata epopee savuroasa si provocatoare, care prezinta lumea avocaturii, cu toate dedesubturile ei, de la tactici de negociere, proceduri de management, stiluri de leadership si instrumente de motivare. Si, nu in ultimul rand, metode de manipulare care aduc intotdeuna victoria in cazurile rezolvate de cei 2 eroi ai serialului.  

Noi abia asteptam sezonul al treilea! In cazul in care nu ati vazut niciun episod din acest serial, va sugeram sa nu mai stati pe ganduri si sa-l vizionati! 

Sursa: www.national-magazin.ro / www.metropotam.ro
Sursa foto: www.cdn-media.hollywood.com / www.suits.gossiplookout.com / Facebook

Search

mai, 2024