Modificari de circulatie in Fundatie

In aceasta saptamana au fost instituite noi reglementari de circulatie in Piata Eminescu, zona in care se realizeaza pasajul rutier subteran. Modificarile prevad inchiderea circulatiei rutiere pe zona centrala a viitorului pasaj. Autovehiculele pot circula pe deasupra pasajului de pe tronsonul spre strada Pacurari.  

Accesul din Copou spre Independentei este realizat cu ajutorul unui sens giratoriu provizoriu, creat pe strada G. Muzicescu, in dreptul Bisericii Banu. Masinile care urca dinspre Colegiul National trebuie sa vireze pe Bd. Independentei, avand posibilitatea in dreptul parcarii Romtelecom sa intre pe sensul de mers spre bulevardul Carol.  

Asfalt nou in capat CUG

Lucrarile avanseaza in ritm sustinut si pe santierul Nicolina CUG, cuprins in proiectul european Axa Sud. Se lucreaza pe doua sectiuni importante, pe pasajul suprateran Nicolina si in zona capat CUG. Pe acest ultim tronson, muncitorii au inceput turnarea straturilor de asfalt.  

Saptamana trecuta a fost asfaltat sensul de mers dinspre capat CUG pana in dreptul Bisercii Inaltarea Domnului. In aceste zile se asfalteaza si celalalt sens. Circulatia este restrictionata pe portiunile de drum aflate in lucru, soferii folosind zona liniilor de tramvai. In ce priveste  santierul de pe pasajul Nicolina, muncitorii lucreaza in acest moment la decaparea si descoperirea placilor de beton. 

Sursa si credit foto: www.curierul-iasi.ro

Search

aprilie, 2024