Incep asfaltarile pe strazile Elena Doamna si Pacurari

Municipalitatea va demara in cursul acestei saptamani noi lucrari de asfaltare. In aceasta seara, utilajele vor ajunge pe strada Elena Doamna, unde vor fi executate lucrari de asfaltare pe tronsonul dintre liniile de tramvai. Constructorii urmeaza sa mai toarne stratul de uzura, lucrare ce va fi realizata intr-un weekend cu vreme buna. In schimb, strada Pacurari va fi finalizata zilele urmatoare. Constructorul va turna stratul de uzura pana la sfarsitul saptamanii. 

In cadrul aceluiasi proiect, lucrarile la pasajul subteran din Fundatie continua. Reprezentantii Primariei au declarat ca sunt nemultumiti de modul in care evolueaza santierul si mai ales de forta de munca mobilizata. Lucrarile din Fundatie vor continua pentru a pregati tronsonul median al pasajului subteran. Constructorii au finalizat hidroizolatia pe portiunea betonata si urmau sa toarne ieri, 25 iunie, stratul de afalt. Municipalitatea are in plan ca circulatia rutiera sa fie deviata, incepand de saptamana viitoare, pe deasupra pasajului din dreptul BCU.  

Santierul din Nicolina continua sa dea batai de cap soferilor. Constructorii au desfacut prima portiune din dreapta pasajului, dinspre Podu Ros pana in Nicolina.  

Ultimele asfaltari ar trebui finalizate zilele acestea si pe zona Lascar Catargi-Vasile Conta. Reprezentatii Primariei au anuntat ca intentioneaza sa termine lucrarile in prima decada a lunii iulie. In plus, pana la sfarsitul saptamanii se va lucra in zona Spitalului „Sf. Spiridon“. In cadrul aceluiasi proiect, bulevardul Stefan cel Mare este aproape finalizat. Santierul s-a mutat pe ultimele portiuni, de la Casa Modei pana in Piata Unirii si cel de pe strada I.C. Bratianu. Aceste lucrari vor fi terminate pana la sfarsitul lunii iulie. 

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: www.prinbrasov.com

Search

mai, 2024