HANGARIADA este un proiect tanar, aflat la prima editie, nascut in urma colaborarii dintre Cafeneaua Maideyi si Aerodromul „Alexandru Matei” din Iasi. Dupa organizarea cu  succes pe 1 si 2 iunie a Zilelor Portilor Deschise, in care sute de ieseni au experimentat pentru prima data zborul cu avionul, Cafeneaua Maideyi vine in intampinarea iesenilor dornici de evenimente in cadrul Aerodromului cu HANGARIADA.  

HANGARIADA, care avea avea loc intre 5 si 7 iulie 2013, presupune o serie de evenimente sustinute atat in aer liber, cat si in hangarul Aerodromului, menite sa ofere iesenilor o alternativa de petrecere a weekend-urilor intr-un mod neconventional. HANGARIADA inseamna concerte live si spectacole de teatru ce vor promova, totodata, activitatile aeronautice, in mod special parasutismul, intregul weekend fiind dedicat iubitorilor acestui sport.  

HANGARIADA este spatiul oamenilor cu deschidere spre frumos, spre arta, au o minte „deslusita” si idei revigorante. HANGARIADA inseamna lupta impotriva conventionalului promovat ca valoare fixa, ca standard, ca reper. HANGARIADA este a oamenilor destepti.  

Inscrierile pentru zboruri si salturile cu parasuta se fac aici

Sursa si credit foto: www.maideyi.ro

Search

aprilie, 2024