Radio Guerrilla lanseaza Atlasul de Mitocanie 2.0

Radio Guerrilla a lansat Atlas de Mitocanie 2.0, continuarea Atlasului de Mitocanie Urbana lansat in 2009. Adaptat la mediul virtual, acesta prezinta o colectie de specimene care adopta un comportament deranjant pe retelele sociale, in special pe Facebook. Printre personajele prezentate se numara Cersetorul de Likeuri, Agresivul de Invite, Grobianul de Comment sau Pitipoanca de Profil.   

Campania beneficiaza de o serie de spot-uri audio citite de Mariana Zaharescu, Vocea Teleenciclopediei, si de o serie de printuri ilustrate cu specimenele.  De asemenea, campania va include si doua aplicatii de Facebook pe pagina Radio Guerrilla: 

  • Test de Bune Maniere 2.0 – Utilizatorii pot afla, raspunzand la niste intrebari, daca seamana cu specimenele prezentate si pot share-ui rezultatul cu prietenii.

  • Gradina Zoologica 2.0 – Utilizatorii pot tag-ui si baga prietenii-specimen in custile aferente comportamentului lor pe Facebook (fiecare personaj lansat va avea o cusca corespunzatoare in Gradina Zoologica 2.0) .

Permanent ascultatorii si fanii de pe Facebook vor fi invitati sa identifice si sa propuna noi si noi specimene intalnite in jungla virtuala. Unele dintre ele vor fi preluate de Radio Guerrilla si folosite in campanie. Dupa ce vor colecta si selecta specimenele, se va lansa Atlas de Mitocanie 2.0 (tiparit si online – care va putea fi updatat permanent).  

Atlasul de Mitocanie Urbana a fost lansat de Radio Guerrilla in 2009, cand printre speciile prezentate au fost Mitocanul de Dorobanti, Badaranul de Cinematograf, Mitocanul de Birou, Cocalarul de Trafic, Taranul de mall. 

Vedeti personajele in galeria foto de mai jos:

Sursa si credit foto: www.iqads.ro

Search

mai, 2024