Cele mai asteptate blockbustere ale verii

Sezonul celor mai tari blockbustere ale verii 2013 a inceput odata cu lansarea productiei „Iron Man 3”, care a reusit sa stranga, intr-o saptamana, incasari mondiale de peste 700 de milioan de dolari. Asadar, putem presupune ca in urmatoarea perioada vom avea parte de super-pelicule, cu bugete de sute de mii de dolari si cu actori de exceptie.  

Tocmai de aceea ne-am gandit sa facem o lista a celor mai asteptate filme ale verii, care nu trebuie ratate:  

1. The Great Gatsby – data lansarii: 17 mai
The Great Gatsby” este o drama despre visul american, care ne prezinta totodata iubiri imposibile, tradari si tragedii.  

2. Star Trek Into Darkness – data lansarii: 17 mai
Fara indoiala, „Star Trek Into Darkness” sau „Star Trek 2” este unul dintre cele mai asteptate filme science fiction din 2013. Cand echipajul navei Enterprise este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza.  

3. The Fast and the Furious 6 – data lansarii: 24 mai
Dupa succesul nebun pe care l-a avut „Fast Five” in 2011, care a facut 626 de milioane de dolari la nivel mondial, producatorii au luat decizia de a continua franciza cu cel putin doua filme noi.  

4. The Hangover Part 3 – data lansarii: 24 mai
In noul film, celebrul grup format din Phil, Stu, Alan si Doug se va indrepta spre Tijuana, Mexic, pentru a-si salva prietenul (Zach Galifianakis) dintr-un spital de nebuni. De aceasta data nu este vorba de nicio nunta si de nicio petrecere pentru burlaci.  

5. After Earth – data lansarii: 7 iunie
Regizorul M. Night Shyamalan cunoscut pentru „The Sixth Sense” revine dupa 2 ani de pauza la carma unui SF ce promite sa impresioneze. La o mie de ani dupa un cataclism ce a fortat omenirea sa fuga de pe Pamant, Nova Prime a devenit noua casa a oamenilor.  

6. Now You See Me – data lansarii: 7 iunie
Now You See Me” este un thriller regizat de Louis Leterrier si ne spune povestea unei echipe de iluzionisti care reusesc sa jefuiasca o banca si sa rasplateasca audienta cu banii.  

7. Man of Steel – data lansarii: 14 iunie
Superman-ul lui Zack Snyder se anunta a fi mai complex si mai intunecat ca niciodata in filmul care isi propune sa salveze franciza super eroului si sa aduca o noua trilogie asemnatoare celei a Cavalerului Negru.  

8. World War Z – data lansarii: 21 iunie
World War Z” este un film action horror inspirat din romanul apocaliptic scris de Max Brooks. Brad Pitt il interpreteaza pe Gerry Lane, un membru al Natiunilor Unite care calatoreste in jurul lumii pentru a cauta originile pandemiei de zombi.  

9. Monsters University – data lansarii: 21 iunie
Disney si Pixar pregatesc o surpriza pentru cei mici… si mari. Actiunea filmului se petrece cu zece ani inainte de evenimentele din Monsters, Inc., primul film din serie.  

10. The Lone Ranger – data lansarii: 5 iulie
In aceasta adaptare moderna a aventurilor descrise de serialul cu acelasi nume al anilor ’50, un curajos luptator nativ american Tonto (Johnny Depp), deapana povestea nescrisa a lui John Reid (Armie Hammer) si a modului in care acesta s-a transformat dintr-un om al legii, intr-o legenda a dreptatii in Vestul Salbatic.  

11. Despicable Me 2 – data lansarii: 5 iulie
Comedia animata se intoarce in 2013 pe marile ecrane cu o continuare. Gru (Steve Carell) este recrutat de Liga Anti-Rau-Facatorilor pentru a opri un super criminal.  

12. Pacific Rim – data lansarii: 12 iulie
Cand extraterestri giganti, numiti Kaiju (un soi de Godzilla) se ridica din ape si iau cu asalt omenirea, cauzand pagube imense incepe un razboi care consuma resursele Planetei ani la rand.  

13. White House Down – data lansarii: 19 iulie
Channing Tatum joaca rolul unui agent secret destinat sa-l apere pe seful statului american (Jamie Foxx) atunci cand un grup de teroristi reuseste sa captureze Casa Alba si sa-i faca pe toti cei prinsi in interior ostatici.  

14. The Wolverine – data lansarii: 26 iulie
Noul blockbuster il pune pe Wolverine in mijlocul culturii japoneze intr-o poveste despre violenta, dragoste si onoare. Noile evenimente sunt insa independente de restul universului X-Men.  

15. Elysium – data lansarii: 9 august
Actiunea filmului este plasata in anul 2159 cand exista doua clase sociale: cei foarte bogati, care locuiesc pe o statie spatiala imaculata si construita de mana omului denumita Elysium, in timp ce restul oamenilor, care traiesc pe o planeta Pamant suprapopulata si in ruina.  

16. Red 2 – data lansarii: 9 august
Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin platit de fostul sau coleg Marvin (John Malkovich), care si-a inscenat propria moarte pentru a nu fi pus in pericol. Cei doi barbati, alaturi de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc intr-o calatorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar si motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planeta.  

17. Kick- Ass 2 – data lansarii: 16 august
Jim Carrey este noul nume mare din filmul care ii mai are in distributie pe Chloe Grace Moretz (Hit-Girl), Nicolas Cage (Big Daddy), Aaron Johnson (Kick-Ass) si Lyndsy Fonseca (Katie Deauxma).  

Sursa: www.procinema.ro
Sursa foto: www.screencrush.com

Search

aprilie, 2024