Bruno Iacobet a castigat a treia editie Romanii au talent!

Desi a impartit audienta cu marele derby Dinamo – Steaua, finala celui de-al treilea sezon Romanii au Talent a oferit un spectacol adevarat. Concurentii au aratat ca au fost demni sa ajunga in finala. Marele castigator a fost Bruno Iacobet impreuna cu cei 3 caini ai sai. Dresorul amator a incantat publicul si a ridicat din nou juriul in picioare cu un numar senzational in care si-a educat cainii sa danseze impreuna cu el, fara sa le dea vreo comanda vocala sau sa-i motiveze cu „treat-uri”. 

Au fost si mici probleme de organizare, dar una peste alta finala a dus la bun sfarsit un sezon in care audientele au fost date peste cap din nou. Suntem siguri ca si mare parte din cititorii nostri au fost aseara lipiti de televizoare. Noi il felicitam pe Bruno si speram sa continue sa incante publicul cu trucuri senzationale impreuna cu cei 3 caini.

Bruno a declarat pentru presa ca n-a fost deloc usor pentru ca inainte de finala s-a intamplat ceva ce nu anticipase. Cateaua Kay a intrat in calduri si partenerii sai de scena erau foarte derutati de acest lucru. A reusit insa sa-i controleze si pana la urma spectacolul a fost unul complet. Premiul de 120.000 de euro nu s-a gandit inca cum o sa-l cheltuie, dar a declarat ca doreste sa-i ofere fiului sau un nou inceput, mai bun decat al sau. Noi il felicitam pe Bruno si va spunem ca in secret era si favoritul unora din membrii echipei noastre. 🙂

Sursa: Evenimentul Zilei

Search

martie, 2024