59 de ani de Jerry Seinfeld

Actor, scenograf si producator de film american, Jerome „Jerry” Seinfeld este unul dintre cei mai cunoscuti comedianti din lume. Faima i-a fost adusa de sitcom-ul „Seinfeld”, in care l-a interpretat pe Jerry Seinfeld, o caricatura a propriei sale persoane, rol pentru care a fost rasplatit cu Globul de aur in 1994. Jerome Seinfeld a participat si ca producator al acestui serial, impreuna cu prietenul sau Larry David.  

In anul 1979, Seinfeld a avut un rol minor, interpretand personajul „Frankie” in serialul de comedie „Benson”, dar a fost concediat fara aviz. In mai 1981, Seinfeld a avut o aparitie de succes in emisiunea „The Tonight Show Starring Johnny Carson”. De atunci, a fost invitat la emisiuni asemanatoare, precum „Late Night with David Letterman” si „The Merv Griffin Show”. Jerry a mai jucat si rolul lui „Barry B. Benson” in filmul „Bee Movie”, primul proiect major dupa sfarsitul serialului „Seinfeld”.  

Jerry Seinfeld este un comic de tip „observator”, comedia sa bazandu-se pe observatii de multe ori evidente din viata cotidiana. Jerry a fost clasat pe locul 12 din 100 dintre cei mai buni comedianti de stand-up comedy.  

La inceputul anului 2013, comediantul a declarat ca de cateva luni este in depresie si ca nu mai vede rostul existentei sale. Actorul a recunoscut ca motivul acestei stari este reprezentat de numeroasele dezamagiri in dragoste si ca singurul lucru pentru care nu recurge la acest gest sunt copii sai.  

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”! 

Sursa: www.cinemagia.ro
Sursa foto: www.wallpaperspictures.net

Search

aprilie, 2024