Concert extraordinar de Pasti

Astazi, 24 aprilie 2013, de la ora 19.00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare, apreciatul cvartet de coarde „Voces” continua traditia de a oferi un concert extraordinar in zilele premergatoare sfintelor sarbatori pascale. Violonistii Bujor Prelipcean si Vlad Hrubaru, violistul Constantin Stanciu si violoncelistul Dan Prelipcean vor interpreta pentru publicul iesean una dintre capodoperele compozitorului Joseph Haydn: „Ultimele Sapte Cuvinte ale Mantuitorului pe Cruce”.

Cvartetul „Voces” a interpretat pentru prima data la Iasi cunoscuta opera haydniana pe 9 aprilie 1996. Cu nici o luna mai devreme, ansamblul iesean a sustinut aceeasi lucrare in Sala Studio a Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, moment artistic nu mai putin memorabil, care a fost inregistrat pe compact disc.  

Biletele la acest concert, prin care „Voces” marcheaza totodata si 40 de ani de activitate neintrerupta, costa 18, respectiv 7 lei cu reducere. Biletele pot fi cumparate de la Casa de bilete din Cuza Voda nr. 29. Informatii la telefon 0732  143 415 sau lasecretary@filarmonicais.ro.  

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

Search

mai, 2024