Strada Toma Cozma, inchisa pentru lucrari

Un tronson din strada Toma Cozma, cuprins intre Petru Poni si strada Manolescu, a fost inchis. Timp de doua luni, accesul dinspre Pacurari spre Copou se va face cu dificultate in aceasta zona din cauza lucrarilor realizate de ApaVital. Astfel, soferii care vin dinspre Copou pe la Liceul Negruzzi si vor sa ajunga la Piata Pacurari trebuie sa coboare pe la AMRS. Accesul catre biserica Toma Cozma este restrictionat.  

Lucrarile de investitii de pe strada Toma Cozma fac parte din cadrul CL7– „Modernizarea sistemului de canalizare in judetul Iasi”, sunt executate de contractorul S.C. DAS S.R.L. si au demarat pe 16 aprilie 2013. Lucrarile constau in inlocuirea conductei de canalizare existente. Primaria Iasi a primit de la contractor un grafic de executie pentru fiecare tronson al strazii Toma Cozma. Graficul a fost vizat de viceprimarul Mihai Chirica pe 15 aprilie 2013.  

Data finalizarii lucrarilor este prevazuta pentru ziua de 10 iulie 2013.  

Contractul de lucrari nr 7 – „Modernizarea sistemului de canalizare in judetul Iasi” are o valoare totala de 14.671.970,84 lei. Lucrarile, care au inceput in 12 martie 2012 si vor fi finalizate in 12 septembrie 2014, cuprind reabilitarea retelei de canalizare prin inlocuirea conductelor existente pe o lungime de 12,8 km si reconectarea unui numar de 275 racorduri de canalizare la noile colectoare. 

Sursa: www.bzi.ro

Search

aprilie, 2024