Parcul lecturii si retea wireless gratuita la Muzeul Literaturii Romane Iasi

Muzeul Literaturii Romane Iasi pregateste pentru publicul iesean o serie de actiuni care au drept scop transformarea spatiului verde din fata muzeului de pe strada Vasile Pogor intr-un parc al lecturii. In acest sens, a fost instalata o retea wireless gratuita in parcul din curtea Casei Pogor, dedicata publicului larg.  

 Vizitatorii, pasionatii de lectura sau cei care doresc sa lucreze intr-un mediu diferit pot sa se conecteze rapid si automat la reteaua wireless disponibila doar in curtea Casei Pogor. Conducerea a inaintat autoritatilor locale o cerere de suplimentare a numarului de banci pentru amenajarea corespunzatoare a spatiului.  

Totodata, departamentul IT al muzeului lucreaza la construirea unei biblioteci virtuale gratuite, pe care cititorii aflati in Parcul Lecturii o pot accesa. Resursele web vor fi completate cu rafturi de carti care vor putea fi consultate in format fizic de catre cei interesati.  

Parcul Lecturii face parte din strategia de revitalizare a Muzeului Literaturii Romane Iasi, cu cele 11 muzee/case memoriale aflate sub egida sa, de promovare a valorilor literare si de apropiere de publicul tanar.  

Pentru a fi mereu la curent cu schimbarile care au loc la Muzeul Literaturii Romane Iasi, va invitam sa accesati site-ul oficial al institutiei, dar si pagina de Facebook.  

Noi abia asteptam sa petrecem o dupa-amiaza frumoasa de primavara in Parcul lecturii! Voi?

Sursa foto: www.muzeulliteraturiiiasi.ro

Search

aprilie, 2024