SingleBell a ajuns si la Iasi

De luna aceasta, SingleBell, prima agentie din Romania care organizeaza intalniri de speed dating si evenimente dedicate celor care nu se afla intr-o relatie, si-a lansat activitatea si la Iasi. Astfel, SingleBell ne propune o gama variata de evenimente, pornind de la conceptul pe care l-a consacrat in Bucuresti, speed dating-ul, si continuand cu workshop-urile de autocunoastere, dezvoltare personala si relatii, intalnirile tematice (inclusiv excursii) si petrecerile.  

Astazi, 16 aprilie 2013, de la ora 18.30, SingleBell Iasi isi incepe activitatea oficiala si va invita la o intalnire la libraria Floarea Vietii, de pe strada Alexandru Lapusneanu, vis-à-vis de anticariat, unde se va discuta mai pe larg despre conceptul SingleBell.  

Evenimentele programate pentru luna aprilie:  

  • La intalnire cu SingleBell – 16 aprilie, ora 18.30;

  • Speed Dating – 21 aprilie, ora 18.00;

  • Speed Dating – 27 aprilie, ora 18.00.

In fiecare weekend, toti cei care isi doresc sa cunoasca oameni noi, single ca si ei, sa petreaca timp de calitate in compania altor persoane, sa se distreze si sa isi faca noi prieteni, sunt invitati la intalnirile SingleBell.  

La evenimentele SingleBell pot participa intre 10 si 120 de persoane, in functie de activitatile specifice programate. La fiecare eveniment, participantii sunt insotiti de membrii echipei SingleBell si ghidati de specialisti pasionati si cu experienta in fiecare activitate propusa.  

Ce este speed dating-ul?

Speed dating-ul este un sistem de dating relativ nou in Romania si are ca scop organizarea de intalniri pentru scurte conversatii intre parteneri, contra cronometru, pe baza carora acestia pot decide sa faca schimb de date de contact sau nu. Speed dating-ul se adreseaza persoanelor single care isi doresc o relatie si se simt pregatite pentru asta. In cazul celorlalte concepte, accentul se pune mai putin pe dating si mai mult pe networking si socializare intre participanti, prin intermediul intereselor comune.  

In cadrul intalnirilor de speed dating, persoanele interesate, vor petrece 7 minute conversand cu fiecare participant de sex opus in parte. Pentru a pastra caracterul sigur si confortabil al intalnirilor, participantii nu vor face schimb de date de contact. Ziua urmatoare, participantii primesc datele de contact ale persoanelor care i-au placut si cu care vor sa se reintalnesca. Incepand de acolo, ramane la latitudinea lor ce vor face in continuare, avand controlul deplin al urmatorilor pasi.  

Desi nu pare, 7 minute reprezinta timp suficient pentru a-ti da seama pe cine doresti sa revezi sau nu. Spre deosebire de o intalnire „oarba”, aranjata de prieteni sau familie, la speed dating nu exista presiune si nici asteptari. Cei de la SingleBell fac toata treaba grea: stabilesc intalnirile, fac invitatiile, aduc oamenii impreuna si le ofera si rezultatele intalnirilor.  

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati site-ul oficial al agentiei sau pagina de Facebook SingleBell Iasi.

Search

aprilie, 2024