Primaria Iasi lanseaza Campania de Primavara

Dupa o traditie anuala, la initiativa Primariei Municipiului Iasi, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Inspectoratul de Politie al Judetului, precum si S.C. Servicii Publice Municipale S.A., S.C. Salubris S.A. si Politia Locala, vor desfasura o campanie de plantari de arbori in parcul Tatarasi Sud din zona Ciurchi.  

Fiecare din institutiile mentionate va fi reprezentata de un numar de voluntari care vor participa miercuri, 10 aprilie 2013, incepand cu ora 11.00, pentru a planta puieti de arbori din specia stejar, castan, tei si malin.

„Actiunea de plantare de arbori face parte din Campania de Curatenie de Primavara, campanie derulata in fiecare an de Primaria Municipiului Iasi. Aceasta activitate se doreste a fi un exemplu pentru toate institutiile publice din Iasi, precum si pentru institutiile private si  organizatiile neguvernamentale, pentru a se implica in actiunile organizate de municipalitatea ieseana in aceasta primavara”, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei Iasi.  

Ia sa vedem, cati dintre voi au plantat un copacel anul asta? Daca s-ar organiza o campanie mai extinsa, ati participa la ea?  

 
Sursa: www.oradeiasi.ro
Sursa foto: www.max-media.ro

Search

mai, 2024