Must have-ul primaverii: pantalonii de piele

Inca de anul trecut am vazut cum, incet incet, piesele vestimentare de piele au inceput sa domine trend-urile, item-ul favorit al tuturor fiind pantalonul de piele. Confectionat din piele naturala sau ecologica, acesta a facut ravagii printre iubitoarele de moda, devenind chiar o „uniforma” a street style-ului de pretutindeni.  

In sezonul de primavara/vara 2013, tendintele anunta o prezenta costanta a pantalonului din piele, fiind inca ravnit de majoritatea fashionistelor. Alaturi de pantalonii evazati sau cei cu imprimeuri, pantalonii si colantii de piele sunt derivati intr-o multime de forme si combinatii de texturi pentru a te ajuta sa compui outfit-uri interesante.  

Haider Akermann, Nicole Miller, Rachel Zoe, Roland Mouret sau Salvadore Ferragamo sunt doar cateva dintre marile case de moda ce au abordat in colectiile sezonului de primavara/vara pantalonul din piele. Acesta se regaseste in diferite culori, de la clasicul negru la bej, alb, grena, rosu sau gaben mustar. Nu iti face probleme, vei gasi o multime de modele de pantaloni din piele sau imitatie de piele si in magazinele autohtone.  


Combinatii si modele in trend

In ceea ce priveste modelele, cel mai apreciat este in continuare pantalonul tigareta, stramt pe picior si pana la limita gleznei. Il poti purta in multe combinatii, de la cele mai casual la cele rock-glam, ideale pentru iesirile in oras.  

Pentru ocaziile la care vrei sa ai un look sexy si stilat, se poate alege o pereche de pantaloni din piele, alaturi de o pereche de stilettos foarte inalti si un top ultra lejer, din matase, in aceeasi culoare cu pantalonii.  

Pentru cele mai indraznete, spre sezonul cald, o pereche de pantaloni de piele scurti sunt o optiune interesanta si nonconformista, ce promite outfit-uri de invidiat pentru silueta potrivita. 

Sursa: www.theone.ro
Surse foto: www.thethreadaffect.com / www.inaworldofbees.com / www.hotnews.bg

Search

mai, 2024