CRIMINAL … PE BUNE, numai jazz!

Daca nu ati fost la premiera spectacolului „CRIMINAL … PE BUNE”, e musai sa mergeti la una dintre urmatoarele reprezentatii, adica vineri – 5 aprilie, sambata – 20 aprilie sau duminica –21 aprilie, de la ora 19.00. Noi va spunem inca de pe acum ca veti avea parte de muzica pe bune, umor pe bune, dans pe bune si scandal pe bune. Si multa senzualitate … pe bune!  

Adaptare a musical-ului Chicago, spectacolul o are in prim-plan pe frumoasa Roxie Hart (Anca Pascu), care, din dorinta de a deveni celebra, ajunge o criminala. De fapt, acest lucru nu ii va dauna deloc, ci dimpotriva, o va face cunoscuta, chiar mai recunoscuta decat rivala sa Velma Kelly (Codruta Humus), actrita, dansatoare si … criminala.  

Nu sunt de ignorat nici interpretarile matroanei Morton (Silvia Bejan), o adevarata „mama grijulie” pentru fetele sale, carismaticului avocat Billy Flynn (Dumitru Florescu) sau rolul naivului sot al lui Roxie, Amos (Alex Tatu). Ca sa nu mai spunem ca blocul ucigaselor, fetele din cabaret, criminale si ele, sunt de-a dreptul seducatoare in momentul in care isi marturisesc „pacatele”.  

Daca va deveni Roxie Hart faimoasa si adulata de intreaga presa sau va fi judecata si aspru pedepsita pentru fapta sa, ramane sa descoperiti voi.  

Prin urmare, va sfatuim sa mergeti la urmatoarele reprezentatii ale spectacolului de teatru „CRIMINAL … PE BUNE”, la Ateneul Tatarasi, si sa ne spuneti voi cum vi s-a parut orasul Crimeville, cu toate intrigile si scandalurile sale!  


Regia:
Octavian Jighirgiu
Pregatire muzicala: Alexandru Petrescu
Coregrafia: Oana Sandu si Ligia Delia Grozdan
Asistent regie: Laura Bilic
Distributie: Alexandra Acalfoae, Silvia Bejan, Loredana Bran, Doru Calin, Sorin Cimbru, Toma Moraru, Dumitru Florescu, Codruta Huma, Catalina Manole, Madalina Munteanu, Andreea Olaru, Anca Pascu, Alexandru Tatu, Daniela Tocari, Radu Vasiliu, Diana Voian
 

Preturi bilete:

  • 15 lei
  • 10 lei pentru elevi, studenti si pensionari

Rezervari online: www.ateneutatarasi.ro

Sursa foto: Facebook

Search

mai, 2024