Expo Casa Auto 2013 va asteapta la Era Park!

Cum era de asteptat, deschiderea celei de-a zecea editii a Expo Casa Auto a fost o incantare pentru toti pasionatii de evenimente auto, si nu numai. Editia de anul acesta se desfasoara in perioada 26 – 31 martie, la Era Shopping Park Iasi, si aduce o multime de noutati si surprize pentru public, dar si promotii si discount-uri.  

La Expo Casa Auto 2013 veti putea vedea peste 100 de masini, dintre care cel putin 20 de modele au fost premiate la concursuri, targuri si expozitii auto internationale, cu distinctii precum: „Cea mai buna masina a anului”, „Cea mai buna masina din clasa executive”, „Cea mai buna masina de lux”, „Cea mai buna masina sport a anului”, „Premiul Euro NCAP pentru tehnologia avansata de siguranta” si multe altele. Un alt element inedit la Expo Casa Auto 2013 este prezenta in premiera a motocicletelor  de prestigiu – Kawasaki, Yamaha, Suzuki.  

Expozitia continua traditia de a aduce la Iasi vedete din lumea showbiz-ului romanesc. Tocmai de aceea, in urmatoarele zile va puteti intalni cu:

  • Iulia Vantur (miercuri, 27 martie, intre 16.00 si 18.00) – ambasadoare Land Rover;
  • Dana Savuica (joi, 28 martie, intre orele 11.00 si 13.00) – ambasadoare Hyundai, care isi va prezenta si noua colectie vestimentara (intre 17.00 si 19.00);
  • Roxana Ciuhulescu (vineri, 29 martie, intre 17.00 si 19.00) – ambasadoare Land Rover;
  • Jojo (sambata, 30 martie, intre orele 14.00 si 18.00) – ambasadoare Opel Adam;
  • Nicoleta Luciu (sambata si duminica, pe 30 si 31 martie, intre orele 11.00 si 13.00) – ambasadoare Mitsubishi.

Vizitatorii primei zile de Expo Casa Auto s-au putut bucura si de o prezentare inedita marca Chotronette, un fashion brand iesean specializat in rochii extravagante pentru femei cu personalitate.  

Automat de cadouri

Toti vizitatorii Expo Casa Auto 2013 vor fi rasplatiti cu numeroase cadouri pregatite special pentru aceasta editie aniversara. Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati standurile Expo Casa Auto in perioada 26-31 martie si sa raspundeti la cateva intrebari. De asemenea, toti posesorii de autoturisme, indiferent de marca, isi vor putea achizitiona o masina noua de la Casa Auto, in schimbul celei vechi.  

Expozitia este deschisa zilnic, intre orele 10.00 si 21.00, iar intrarea este libera.     

Expo Casa Auto este cel mai consecvent eveniment auto din Romania si ofera an de an posibilitatea celor care doresc o masina sa aleaga dintre zeci de modele, din toate clasele, in functie de bugetul fiecaruia, cu promotii si modalitati de finantare.

Search

mai, 2024