AIESEC Academy investeste in viitorul tinerilor

Esti student cu spirit practic, vrei sa investesti in viitorul tau si vrei sa experimentezi modul de lucru din companiile iesene?

AIESEC Iasi lanseaza o noua oportunitate si iti ofera in primavara aceasta unul dintre cele mai ambitioase proiecte, atat la nivel national, cat si la nivel local.

AIESEC Academy este un proiect de educatie non-formala, care ofera experienta calitativa pe plan profesional tinerilor interesati de domeniile Marketing, IT, Antreprenoriat si Inginerie. Participantii vor beneficia de o perioada de patru saptamani de training, livrate de specialisti din companiile iesene si de traineri internationali. De asemenea, vor avea parte si de sesiuni dedicate dezvoltarii lor personale, precum imbunatatirea abilitatilor de vorbit in public, managementul timpului sau al echipei.

Ulterior, in urma unui interviu de selectie, urmeaza o perioada de stagii de practica in companiile din Iasi, unde studentii vor avea sansa sa puna in aplicare cunostintele din facultate si pe cele acumulate in perioada training-urilor. Cei interesati de antreprenoriat vor realiza un plan de afaceri, care, la finalul proiectului, va fi premiat cu o suma de bani, incuranjandu-i astfel sa investeasca in propria afacere.

Prin acest proiect, organizatia AIESEC Iasi doreste sa rezolve una dintre principalele probleme existente in randul studentilor – lipsa experientei in domeniul in care vor dori sa profeseze. Cu ajutorul acestor stagii de practica, proiectul va crea un mediu favorabil tinerilor care doresc sa contribuie la dezvoltarea comunitatii.

Investeste in viitorul tau si aplica acum pentru AIESEC Academy pe www.aieseciasi.ro!

 

Search

mai, 2024