Se cauta bloggeri oficiali pentru Selectia Nationala Eurovision Song Contest 2013

Daca esti interesat de fenomenul Eurovision si mai ai si un blog, sigur vei fi incantat sa afli ca Televiziunea Romana cauta din nou bloggeri oficiali pentru concursul muzical de anul acesta. Dupa ce in 2012 bloggerii au fost invitati in premiera in studiourile TVR pentru a observa si comenta de aproape desfasurarea celui mai popular concurs muzical european, Eurovision Song Contest Romania face din aceasta activitate o traditie.  

Cum poti deveni Blogger Oficial Eurovision?

Scrie pe blogul tau cel putin un articol despre Eurovision Romania pana pe 20 februarie 2013 in care sa faci trimitere la site-ul oficial www.eurovision.tvr.ro si la pagina de Facebok Eurovision Romania. Posteaza linkul catre articol/articole drept comentariu aici. Joi, 21 februarie, echipa TVR va alege cele mai interesante articole si bloggerii interesati de Eurovision si va anunta lista celor 10 bloggeri oficiali Eurovision 2013. 

Cum se aleg Bloggerii Oficiali Eurovision?

Se cauta bloggeri cu un interes constant pentru Eurovision si care cunosc acest concurs, pentru a le putea oferi celor care-i urmaresc comentarii avizate din mijlocul actiunii.

Articolele vor fi apreciate dupa criteriul argumentarii opiniei prezentate. De asemenea, se cauta bloggeri cu articole care nu abordeaza un singur concurent/grup de concurenti. Vor fi evitate blogurile nou create special pentru acest concurs.

Bloggerii oficiali trebuie sa poata lua parte la toate cele trei etape ale Selectiei Nationale sau sa poata desemna un inlocuitor din echipa blogului in cazul in care lipsesc de la o Semifinala sau Finala. Totodata, vor fi selectati si cel putin doi bloggeri care scriu in Limba Engleza, astfel incat informatiile sa ajunga si la fanii Eurovision din afara Romaniei.

 

Sursa: www.eurovision.tvr.ro

Search

mai, 2024