O noua premiera la Ateneul Tatarasi – Turnul Albastru

Ateneul Tatarasi, in colaborare cu Asociatia Pur si Simplu, anunta premiera spectacolului de teatru „TURNUL ALBASTRU”, in regia lui Andrei Cantaragiu. Aceasta va avea loc joi, 14 februarie, la ora 19.00, fiind urmata de alte doua reprezentari pe 16 si pe 17 februarie, la ora 19.00.  

Spectacolul este adaptat dupa piesa „Avant de mourir”, de Val Butnaru, scriitor din Chisinau, contributia regizorului reflectandu-se prin „haina” cu care a fost imbracat textul. Povestile din cadrul spectacolului sunt transpuse in pasi de tango, fiecare dans recapituland experientele celor doua personaje, Ovidiu (Andrei Cantaragiu) si Magda (Erica Ioana Moldovan).  

Andrei Cantaragiu, regizorul spectacolului, este actor in Constanta, dar s-a nascut in Botosani si este pentru prima data cand joaca la Iasi. „Acest spectacol este unul de suflet. Din punct de vedere regizoral, „TURNUL ALBASTRU” este un piesa simpla, dar care pune mai mult accent pe povesti, pe actoria pura.”, spune regizorul Andrei Cantaragiu.  

Spectacolul trece printr-o gama larga de genuri teatrale, de la comedie pana la drama si de la absurd pana la psihologic, iar „TURNUL ALBASTRU” este un laitmotiv ale spectacolului, care va fi prezent de-a lungul intregii actiuni.  

„Acest spectacol a fost testat mai intai pe un public restrans din Constanta pentru ca mai apoi, la Iasi, Ateneul Tatarasi sa-i ofere un loc propice desfasurarii si adaptarii sale la un spatiu cu adevarat artistic.”, a afirmat actrita Erica Ioana Moldovan,  

„TURNUL ALBASTRU”, teatru in doua personaje, este o poveste despre tradari si ratari, iluzii si lasitati, sperante si capitulari, o comedie de la care publicul va pleca cu ochii in lacrimi.  

Preturi bilete:

  • Bilet studenti, elevi, pensionari- 10 lei.
  • Bilet normal – 15 lei.

Echipa InOras.ro va sfatuieste sa nu pierdeti premierea spectacolului de teatru „TURNUL ALBASTRU”!

Search

mai, 2024