Trupa Shadowbox si-a lansat cel de-al doilea material video

Dupa succesul primului clip pentru piesa „Intoarsa”, baietii de la Shadowbox, impreuna cu rapperul Chimie s-au pus serios pe treaba. Membrii band-ului doresc sa lanseze, zilele acestea, videoclipul celui de-al doilea single „Shotta”.  

Melodia a fost produsa de Shadowbox si Chimie, masterizata de Ionut Radu (John Puzzle) si va fi inclusa pe unul dintre release-urile label-ului Paranoia 13, precum si pe albumul de debut al trupei. Compilatia „Paranoia!Please Mix” va include si doua remixuri, realizate de alti baieti talentati, apropiati ai familiei Shadowbox.  

Revenind la clip, acesta a fost filmat in Bucuresti, in mai multe locatii precum skate park-ul din Club Fabrica, centrul Sky Wellness, Old Bastards Tattoo Bucuresti, sufrageria basistului Biggie si in doua masini de teren de „nu-stiu-ce marca”. Pentru ca totul sa fie brici, Echipa XMusic & Video (Cercel Lazar si Sandu Anton) s-a ocupat atat de filmarea si alegerea celor mai bune cadre, cat si de montajul ulterior. Desi au stat la temperaturi cu mult sub zero grade, membrii trupei s-au distrat la filmari si sunt satisfacuti de ce a iesit. 

Va invitam sa vizualizati videoclipul de mai jos. Auditie placuta!

Search

mai, 2024