Scotienii, bibliotecile si dansul la bara

Cu ocazia „Love your Library Day”, care va fi celebrata in toata Scotia pe 2 februarie 2013, autoritatile locale din zona Midlothian vor organiza o sesiune gratuita de lectii de dans la bara, pentru a promova apetitul pentru lectura si mersul la biblioteca.  

Astfel, pe 2 februarie, in Biblioteca Mayfield din orasul scotian Dalkeith, vor fi tinute lectii de dans la bara, intre orele 13:30 si 15:00, pentru toti vizitatorii bibliotecii cu varste de peste 16 ani.  

„Dansul la bara este un mijloc distractiv si interesant de a incuraja mai multi oameni sa intre in biblioteci, sa incerce toate serviciile care le sunt oferite si, in cele din urma, sa imprumute carti”, a declarat Bob Constable, responsabilul pentru servicii publice si petrecerea timpului liber din Consiliul local.  

Alte biblioteci din zona Midlothian ofera tenis de masa cu cartile, cursuri de dans scotian, masaje sau provoaca parintii si copii sa se intreaca in competitii pe Xbox. De asemenea, vor fi invitate trupele de muzica locale, iar cei care doresc sa afle care sunt tainele scrierii unui roman, vor putea afla mai multe informatii in cadrul unui seminar de scriere creativa.  

Sursa: www.webcultura.ro

Search

mai, 2024