Targul ECOAGRIS – Editie speciala de Craciun

In perioada 21-23 decembrie 2012, Bioma Agro Ecology Co organizeaza in Parcul Bisericii Toma Cozma din Iasi Editia speciala de Craciun a Targului national de produse ecologice, traditionale şi naturale, ECOAGRIS. Deschiderea oficiala a celei de-a XXVI-a editie a Targului ECOAGRIS va avea loc vineri, 21 decembrie, incepand cu ora 13.00.

La aceasta Editie Speciala de Craciun vor fi prezenti producatori consacrati din diferite zone ale tarii: Moldova, Maramures, Bucovina, Oltenia, Muntenia, Transilvania, Banat. Publicul larg isi va putea achizitiona alimente sanatoase pentru mesele speciale de sarbatori: preparate din carne de porc, produse lactate si branzeturi proaspete, prajituri de casa delicioase, cozonaci, palinca si multe alte alimente specifice.

Se vor putea achizitiona, de asemenea, cadouri pentru cei dragi si se vor gasi si numeroase bunatati de post: dulceturi, pastrav afumat, preparate din peste, zacusca din peste, diverse soiuri de fructe, ciuperci, conserve de legume si fructe, miere de albine, ceaiuri, tincturi, alifii naturale, cosmetice.

ECOAGRIS – Targul pentru sanatatea ta adauga inca o nota specifica prin prezentarea de produse, tehnici si inputuri autorizate pentru agricultura ecologica (fertilizatori si amelioratori ecologici, fertilizatori avand caracter fitosanitar), tratamente ecologice pentru protectia mediului (pentru igienizarea foselor septice, pentru tratarea gunoiului organic, pentru tratarea ecologica a terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive etc.), tratamente ecologice pentru zootehnie, tratamente ecologice pentru industria agroalimentara (vinificatie, prepararea produselor lactate sau a produselor din carne) cu adresare directa pentru cei care implementeaza proiecte in agricultura, protectia mediului, zootehnie sau industria alimentara.

 

Search

mai, 2024