Festivalul National de Folk „Om bun”

Intre 17 si 19 decembrie, la Teatrul Nottara din Bucuresti, se va desfasura a douzeci si doua editie a Festivalul National de Muzica Folk „Om Bun”. Un eveniment deja de traditie al scenei romanesti, festivalul de anul acesta va gazdui pe scena sa, timp de trei seri, invitati de marca ai folkului romanesc. Rolul de amfitrion al evenimentului va reveni unei alte voci indragite a folkului – Maria Gheorghiu.

In fiecare din cele trei zile, publicul va asista la cate cinci recitaluri. Astfel, pe 17 decembrie canta Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Andrei Paunescu & trupa Totusi, Florin Sasarman si Walter Ghicolescu. Pe 18 decembrie canta Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Ada Milea, Vali Serban si Catalin Stepa, iar pe 19 decembrie publicul va fi incantat de Vasile Seicaru, Evandro Rosetti, Doru Stanculescu, Adrian Ivanitchi si Adrian Sarmasan.

Pentru Festivalul National de Muzica Folk „Om Bun” se pun in vanzare bilete valabile pentru o zi, in valoare de 80 de lei, si abonamente valabile pentru toate cele trei zile, in valoare de 200 de lei. Biletele sunt disponibile in toata reteaua Biletoo. Cei ce doresc sa comande online o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

 

Sursa: www.gandul.info

Search

mai, 2024