Sante – singurul restaurant vegetarian din Iasi

Fericirea consta in primul rand in sanatate. Iar sanatatea se bazeaza pe o nutritie corecta, care contribuie la o mai buna calitate a vietii.

Vrei sa fii mai eficient la lucru, sa ai mai multa energie, sa ai mai multa vitalitate pe termen lung? Mereu cautam modalitati pentru a ne simti mai bine, pentru a ne face ziua mai placuta noua şi celor din jurul nostru. Reteta pentru succes reprezinta o dieta echilibrata combinata cu un consum suficient de apa şi un stil de viata activ.

Studiile au aratat ca vegetarienii, care urmeaza o dieta echilibrata cu putine grasimi si bazata in principal pe fibre, sunt mai putin predispusi la diverse afectiuni ale coloanei, hipertensiune, obezitate si chiar anumite forme de cancer. O dieta vegetariana contine: cereale, legume, nuci, seminte, fructe si legume, produse lactate degresate si produse din soia. O dieta vegetariana tipica, contine cat mai putine grasimi si cat ma multe fibre, carbohidrati , fructe si legume proaspete. Cu cat  alimentatia este mai variata cu atat se acumuleaza si nutrientii necesari.

Restaurantul lacto-ovo vegetarian Santé a aparut in Iasi din dorinta de a veni in intampinarea unui stil de viata echilibrat  bazat pe o alimentatie sanatoasa.

Preparata cu dragoste, atenţie, şi mare grijă, din ingrediente naturale si sanatoase, cu proprietati nutritive, mancarea Santé respecta principiile dietetice si fascineaza prin retete originale si inspirate.

Fondatorii acestui concept – Dr. Iulian Zonenstain si Dr. Gicu Lupu si-au propus ca prin aplicarea notiunilor de nutritie sanatoasa, prin folosirea experientei personale si profesionale acumulate de-a lungul anilor, sa ofere iesenilor posibilitatea de se hrani sanatos, in oras sau acasa, ca parte integranta din tot ceea ce inseamna o viata sanatoasa.

In meniul Santé se gasesc atat mancaruri fara pic de carne, insa mult mai gustoase pentru adevaratii vegetarieni (ingrediente exclusiv vegetariene), cat si preparate continand ingrediente lacto-ovo-vegetariene precum: „friptura” de soia, snitel de porumb si soia, ciulama de ciuperci, ciorba de perisoare facute din nuca, ciorba „radauteana” cu felii de snitel de soia, mamaliga si sarmalute cu  smintina vegetala etc.

Cum mancarea buna trebuie sa fie mereu la indemana, Santé a creat si serviciul de catering pentru evenimente, unde meniurile sunt personalizate in functie de nevoile clientilor, avand cele mai noi si inedite combinatii si folosind produse proaspete, de sezon si ingrediente organice.

Din 1 iunie Restaurantul Santé se afla in Foodcourt, situat la etajul 1 in Palas Mall pentru a fi mai aproape de cei care apreciaza mancarea sanatoasa si gatita corect.


 

Locatie si program

Restaurant mancare sanatoasa (ovo-lacto-vegetarian) Santé

Palas Shopping Mall Iasi – Foodcourt – Insula Verde

Deschis zilnic Luni – Duminica intre orele 10 -22

Contact

Tel: 0332 730 501 

Email: eat@santefood.ro

www.santefood.ro

https://www.facebook.com/SanteFood

MANANCA SANATOS!

Search

mai, 2024