28 de ani Scarlett Johansson

Scarlett Johansson este una dintre cele mai talentate actrite din generatia sa. Nascuta la New York, a imbratisat pasiunea pentru actorie inca de la varsta de trei ani, iar la opt ani primea deja primile sale roluri in filme.

A urmat cursurile la Lee Strasberg Theatre Institute for Young People, facandu-si debutul la inceputul anilor 1990, alaturi de Ethan Hawke. Primul rol intr-un film a fost aparitia din 1994 in pelicula „North”, cu Elijah Wood. Talentul ei a fost remarcat in filmele „Ghost World”, „Girl with a Pearl Earring”, „Lost in Translation”, fapt ce i-a adus numeroase critici favorabile, devenind una dintre cele mai cautate tinere actrite de la Hollywood.

De-a lungul carierei sale, Johansson a demonstrat ca se descurca foarte bine atat in roluri dramatice („The Man Who Wasn’t There”, „Girl with a Pearl Earring”), cat si in comedii.

In 2007 a jucat in „The Other Boleyn Girl”, alaturi de Natalie Portman si Eric Bana. Tot in acest an a aparut in videoclipul lui Justin Timberlake, What Goes Around, Comes Around.

In 2009 o inlocuieste pe Emily Blunt in „Iron Man 2”, unde i-a avut ca si colegi de platou pe Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow si Mickey Rourke. Pentru 2012 si 2013, actrita pregateste „The Avengers”, „Under the Skin” si „Iron Man 3”.

Scarlett Johansson este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume, ea aparand in numeroase reviste glamour: GQ Magazine, Maxim, FHm, Esquire, Vanity Fair.

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani” si ii doreste roluri cat mai interesante pe micile si marile ecrane!

Search

septembrie, 2024