Peste 600 de oameni la concertul CTC din Underground Pub

Sambata, 10 noiembrie, echipa InOras.ro a spus „Prezent!” invitatiei facute de Underground Pub la concertul CTC, adica DOCDeliric 1 si Vlad Dobrescu.

Seara se anunta una de povestit nepotilor inca de la intrarea in club unde oamenii abia asteptau sa intre. In jurul orei 22:30 show-ul a inceput prin trupa Misiune De Pedeapsa care au incalzit publicul in uralele multimii.

Dupa warmup, la pupitru si-a facut aparitia Vlad Dobrescu care si-a verificat sculele pentru putin timp iar apoi… A inceput nebunia! Cei trei membri ai trupei CTC au deschis recitalul cu piesa „Muzica„, ca mai apoi sa auzim piese precum „Gloante oarbe„, „Linii de tramvai„, „Orice„, „Scandal„, „Interzis nefumatorilor„, „Oameni ca mine„, „Ma joc un pic” (pe negativul „Niggas in Paris”), „Fugi” si multe altele.

Playlistul s-a incheiat cu piesa „Fraiere” in aplauzele unei multimi pe deplin fericita si extenuata. Pe pagina sa de Facebook, DOC a multumit celor „peste 600 de oameni” din Underground Pub care au cantat toate versurile alaturi de trupa.

Tot de la DOC am primit promisiunea ca trupa va reveni in Iasi in primavara lui 2013. Pana atunci ramane doar sa ne reincarcam bateriile pentru ca show-ul CTC a fost genial!

La o scurta vorba cu trupa dupa show, am aflat ca viitorul ne va rezerva multe materiale sub tutela label-ului Facem Records, inclusiv clipuri, single-uri si albume ale lui DOC, Deliric si Vlad Dobrescu, adica CTC.

Daca nu ati fost acolo, nici nu stiti ce ati pierdut. Daca ati fost, va invitam sa va cautati in pozele de mai jos si sa ne spuneti parerea voastra despre eveniment. La cat mai multe astfel de evenimente!

Fotografi:

Anton Petrut – facebook.com/pages/Anton-Petrut-Photography
Iulian Oancia
 

Search

mai, 2024