Unde iesim InOras in acest weekend? (9-11 noi.)

Weekendul acesta il incepem in forta InOras pentru ca Vineri, 9 noiembrie, are loc Noaptea Devoratorilor de Publicitate la Salile de conferinta Palas Mall! Daca nu sunteti pasionati de advertising, poate vreti sa petreceti alaturi de La Baza care aniverseaza trei ani de cand sunt prezenti pe harta Iasiului alaturi de trupa Kumm ce serbeaza 15 ani de activitate.

Tot vineri, din Germania direct in Underground Pub vin Funkanomics! Avem petreceri si in Life Discoteque, Dunken Bar, Face Off Club, Zona si Edly Caffe.

Daca nici chef de muzica nu aveti va invitam la teatru pentru ca la Ateneul Tatarasi se joaca piesa „Check In„, de la ora 19:00.

Sambata, 10 noiembrie, in Underground Pub vin baietii de la CTC (Doc, Deliric si Vlad Dobrescu). Pentru nostalgicii carora le lipseste clubul XS avem o petrecere de „remember” cu Adrian EftimieGorje Hawek si Mano in Life Discoteque.

La Baza avem concert Tapinarii iar in Zona vine trupa Hot Casandra. Muzica buna se pune sambata seara si in Dunken Bar, Edly Caffe sau Club Skye.

Avem teatru la Ateneul Tatarasi unde se joaca „Cenusareasa” si concert al corului barbatesc „Laudate Dominum” in Aula BCU.

Duminica, 11 noiembrie, Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi aniverseaza 11 ani de activitate in Odd Pub & Restaurant. La final de saptamana mai puteti petrece in Underground Pub si Face Off Club.

Acestea fiind spuse, InOras.ro declara liber la distractie! Va asteptam cu pareri despre petrecerile la care sunteti prezenti. Have fun!

Search

mai, 2024