Concertul Travka – un succes

Sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 22:30, a avut loc în Underground concertul formației de rock alternativ, Travka (unul dintre multele concerte pe care cei 4 membri le-au susținut în Iași).

Concertul acesta a fost însă unul cu totul special – a avut loc cu ocazia lansării noului lor album, intitulat „Okean”, de pe care Travka a cântat chiar 2 melodii și un refren din altă melodie (așa, ca să ne facă curioși și să ne țină în suspans!). Băieții ne-au cântat în cele 100 de minute de concert, după cum ne-au obișnuit, despre oraș, despre iubire, despre lună, melancolie și energie, iar publicul numeros a fost acolo să îngâne versurile la unison.

Dorința de final a trupei Travka a fost următoarea: să învățăm să tragem cu arcul și să milităm pentru eliberarea cailor! (nimeni nu ar fi putut fi în dezacord cu așa ceva!).

Albumul „Okean”(unul dintre cele 5 exemplare care există în total) a rămas „moștenire” unui fan de încredere din Iași, urmând ca restul celorlalți fani să îl obțină de la acesta – metoda originală Travka de a-și face fanii să socializeze între ei, de a-și face muzica mai accesibilă și mai de îndrăgit.

Concertul Traka într-un cuvânt? Un succes!

Search

mai, 2024