Suie Paparude au facut mega atmosfera in Pub Underground!

Sambata, pe 6 septembrie, echipa InOras a fost prezenta in clubul Underground pentru o portie copioasa de nebunie semnata de Suie Paparude. Ajunsi la fata locului, la intrare ne-a intampinat o coada de oameni ce doreau sa intre.

Dupa ce am intrat intr-un final, o muzica de warm-up trip-hop ne-a intampinat insa timingul nostru a fost perfect pentru ca nu dupa mult timp pe scena si-au facut aparitia Michi, Bean si Dobrica adica Suie Paparude!

Am mai fost noi la evenimentele paparudelor in Iasi, insa niciodata parca nu a fost atat de bine. In primul rand, set-ul a fost, in mare parte, mixat, astfel incat muzica te tinea in priza si nu-ti dadea voie sa iei o pauza. In al doilea rand, am ascultat foarte multe piese de pe albumul nou Suie (care, binenteles, nu stim cand o sa apara) si va spunem de pe acum ca suna foarte bine. Sound-ul trupei evolueaza o data cu timpul.

Daca la piesele noi am stat si ne-am ciulit urechile, la piesele clasice precum “A fost o data”, “Soundcheck” sau “Armada Verbala” toata multimea a cantat. A fost nevoie de doua bis-uri pana cand cei de la Suie Paparude sa paraseasca de tot scena.

After party-ul a fost asigurat de Planet H, pe care il cunoasteti din duo-ul “Gojira & Planet H”, publicul ramanand pe ring si nearatand niciun semn de oboseala.

Underground, ne-a placut! Mai vrem evenimente de genul! Iar mai jos avem o galerie de fotografii realizate de colegul nostru, Anton.

Search

mai, 2024