Loungerie II si-a lansat primul videoclip

Trupa Loungerie II a lansat, duminica seara, in Panic Club, primul videoclip – “Orasul” -, de ieri, acesta putand fi vizionat si online.

Conceptul si productia apartin lui Emanuel Dobrincu si colegului sau Alexandru Ivan, doi absolventi ai Universitatii Nationale de Arte, sectia Foto-Video, aflati la prima experienta freelance de productie de videoclip. Munca la acest clip a durat aproximativ o luna. Filmarile indoor au fost facute cu sprijinul unor alti oameni speciali: membrii Asociatiei Culturale Make a Point, care au oferit cu incredere spatiul necesar. Filmarile de exterior sunt realizate cu tehnica timelapse.

“Piesa „Orasul„, la fel ca toate celelalte din playlistul Loungerie II, nu a fost gandita pentru promovare speciala, individuala. Oamenii au ales aceasta piesa ca fiind puternic purtatoare de emotie: odata cu mediatizarea radio a venit si feedback-ul serios, constand in vizionari si ascultari considerabile pe toate canalele online administrate de trupa. Despre alienarea prin arhitectura fara capatai, despre patima calatorului de a fi pe drum spre un Mai Bun si Mai Bine, despre mare(a) cautare, despre zilele fara extaz care te inght foarte usor, despre fluxul gandirii mecanice, despre sunetul respiratiei si transgresiune, despre faptul ca iti datorezi o viziune despre propria ta viata, despre Llosa, despre orasul si cainii buni si rai, despre nepasare si spatiu, ca sa putem respire.”

Search

iunie, 2024