Trupa Vita de Vie inregistreaza albumul Acustic

De cate ori nu ati fredonat „Basul si cu toba mare„, „Praf de stele” sau „Liber” alaturi de gasca voastra? Noi am facut-o de multe ori si de aceea astazi venim cu o stire calda care ne va bucura pe toti: Vita de Vie va lansa un nou album.

Adrian Despot a declarat, mai intai de toate, ca investitia intr-un album nu este justificata datorita costurilor ridicate de productie. „In zilele noastre muzica nu se mai cumpara, se downloadeaza gratuit de pe torente, asa ca investitia intr-un album trebuie privita din start ca pe o pierdere. Nu doar financiara, ci si de ratiune. Singurul lucru care inca vinde e live-ul, concertele. Ca sa le ai e suficient un single.”

Cu toate acestea, solistul Vita de Vie spune ca „Dar, la fel ca multe alte lucruri din viata mea pe care nu le pot schimba, pentru ca asa am fost invatat, asa am fost invatat sa lucrez, la albume, nu la single-uri.”

Inca nu exista o data oficiala a lansarii albumului Acustic. Insa suntem convinsi ca asteptarea va merita din plin, trupa pregatind o intreaga suita de instrumente si de invitati surpriza. Asa ca stati cu ochii si urechile in patru, pentru ca ni se pregatesc lucruri frumoase!

Search

mai, 2024