161 de ani de The New York Times

The New York Times este un cotidian, brand american, ce apare asa dupa cum si numele sugereaza, in New York si este distribuit international. Compania The New York Times detine acest cotidian, pe langa alte 15 publicatii, printre care si International Herald Tribune si The Boston Globe.

A fost infiintat in 1851 si datorita stilului sau conservativ si impartial este numit The Gray Lady. Ziarul a avut un tiraj de aproximativ un milion de exemplare in 2007, iar pana in 2008 a castigat 98 de premii Pulitzer!

Ziarul este organizat pe 3 sectiuni, incluzand aici si revista:

1. Stiri : international, national, Washington, business, tehnologie, stiinta, sanatate, sport, sectiune metro, educatie, meteo si obiceiuri.

2. Opinii : editoriale, opinii ale citirorilor, scrisori ale editorilor

3. Caracteristici : arta, film, teatru, calatorii, ghidul New York City, cina si vinuri, casa si gradina, moda si stil, rebus, The New York Times Book Review, revista The New York Times si Sunday Review.

Ziarul are si o puternica prezenta in lumea online inca din 1996, cand a fost nomilanizat ca fiind unul din cele mai bune websiteuri. In Martie 2005 a avut 555 de milioane de vizualizari!!! Site-ul The New York Times este pe locul 59 dupa numarul de vizitatori, iar in martie 2009 acesta a produs 22 din cele 50 mai populare bloguri de ziar.

Impresionant nu? Echipa InOras le ureza tuturor celor de la New York Times „La Multi Ani” si la cat mai multe stiri! 

Search

iunie, 2024