Ce seriale asteptam toamna asta?

“Toamna se numara serialele” sau cel putin asta e motto-ul unora. Recunoastem, este si al nostru. Asa ca hai sa trecem in revista cateva show-uri pe care noi le asteptam in acest sezon racoros, urmand ca si voi sa ne impartasiti asteptarile voastre. Deal?

Pe 30 septembrie are loc premiera unui nou sezon din “Dexter”. Stim cu totii cum s-a terminat ultimul episod, nu? Debra Morgan i-a aflat secretul fratelui sau, Dexter. Faptul ca Deb stie despre practicile criminale de dupa program ale lui Dexter nu are cum sa faca serialul decat mai misterios si mai plin de controverse.

Ramanem in sfera serialelor de actiune si va anuntam ca Denis Quaid si Michael Chiklis vor juca intr-un nou serial, “Vegas”, ce va avea premiera pe 25 septembrie. Drama-western il prezinta pe Quaid, intr-un decor de anii ’60, in rolul unui serif ce are de furca cu mafiotul Chiklis. Suna bine?

Schimbam putin unghiul de actiune si ajungem la comedia “Modern Family”. Serialul revine cu sezonul numarul 4 iar daca v-au placut pana acum personajele atat de bine conturate din show (inclusiv de Ed O’Neill pe care il cunoastem dupa rolul sau de Al Bundy), nu aveti niciun motiv sa ratati noul sezon. Data revenirii? 26 septembrie.

Community” este preferatul nostru in materie de comedie. Defapt, “comedia tip Community” a ajuns un tipar, fiind atat de diferita fata de alte show-uri de duzina. Insa sezonul 4 din aceasta serie, ce va aparea pe 19 octombrie, pune si un semn de intrebare pentru ca Dan Harmon, creatorul primelor 3 sezoane, a plecat de la carma “Community” fiind inlocuit de David Guarascio si Moses Port (“Happy  Endings”). Ramane de vazut.

Incheiem lista noastra de seriale cu un colos al televiziunii americane: “Boardwalk Empire”. Sezonul 3 porneste pe premisa “You can’t be half a gangster”, tagline ce ne duce cu gandul la Nucky Thompson, in interpretarea excelenta al lui Steve Buscemi, ce a incheiat excelent sezonul 2 cu o crima cu sange rece. Pe 16 sepembrie revine “Boardwalk Empire”.

Acum vrem sa stim ce seriale asteptati voi. Ce ne recomandati?

Search

mai, 2024