Uil Casa ofera cazare pentru studentii ieseni

A mai ramas aproximativ o luna de zile pana la inceperea cursurilor universitare, iar studentii se afla deja in cautarea unui loc de cazare: in camin, in chirie… sau la hotel. Cea din urma varianta le este pusa la dispozitie studentilor intrucat proprietarii de astfel de imobile nu doresc sa isi tina hotelurile goale in extrasezon.

Tinerii care aleg sa stea in chirie vor avea parte de preturi cu circa 20% mai mari la cazare odata cu inceperea noului an universitar. De aceea, o parte dintre acestia si-au cautat din timp un loc unde sa locuiasca. Pentru cealalta parte, agentia imobiliara Uil Casa vine cu o serie de ponturi care sunt pe placul oricarui student. Sub deviza “un pas in viata, un stil de viata”, agentia pune la dispozitie apartamente cu una si doua camere evaluate la standarde europene in zonele universitare. De asemenea, Uil Casa dispune si de camere in complexe studentesti private.

Pe tot parcursului anului universitar ce sta sa inceapa, studentii au parte de preturi mici si confort mare, caci misiunea agentiei imobiliarea Uil Casa este sa ofere cele mai bune conditii clientilor sai, incredere si seriozitate.

Profesionalismul si vasta experienta in domeniul imobiliar au facut ca Uil Casa sa devina o  Companie Regionala Imobiliara care isi propune sa fie mai mult decat o agentie imobiliara si care sa ofere servicii de calitate.

Search

mai, 2024