Cupa Iasului European la Fotbal Feminin a fost un castig pentru Iasi

Trei zile in dealul Copoului a fost spectacol. Fiecare echipa participanta la cupa Iasului european la fotbal feminin si-a respectat blazonul si a oferit un fotbal deschis, curat si spectaculos.

Atmosfera a fost una linistita, cu o vreme frumoasa, ce a tinut cu jucatoarele. Meciurile au fost un spectacol inedit pentru publicul iesean, care a venit in prezenta moderata. La meciurile echipei locale au fost prezenti sustinatorii care au fost alaturi de ea si pe parscursul campionatului.

Organizatorii au salutat prezenta acestora, unul din scopurile cupei fiind tocmai acela de a strange fonduri pentru fotbalul feminin iesean.

La festivitatea de premiere, Adrian Ambrosie (presedintele CS Navobi Iasi), alaturi de Sorin Iacoban (consilier primaria Iasi) si Alin Cioban ( presedinte Comisia de fotbal feminin FRF si presedinte Olimpia Cluj) au oferit urmatoarele trofee si numeroase premii din partea FRF, Palas Mall si Quartz Maztrix:

Cel mai bun portar – Andreea Paraluta – FCM Targu Mures

Golgeter – Andreea Ceausu – CS Navobi Iasi

Cea mai tehnica jucatoare – Stefania Vatafu – Olimpia Cluj

Echipa fair play – Moldova U19

Clasamentul final a fost:
1. Olimpia Cluj
2. FCM Targu Mures
3. Romania U17
4. Moldova U19
5. CS Navobi Iasi
6. Independenta Baia Mare

Asadar, cortina s-a tras peste editia I a Cupei Iasului European la Fotbal Feminin, insa a fost doar un inceput pentru promovarea acestui sport rege in zona Moldovei.

„Este o mare bucurie ca am reusit organizarea acestui eveniment. Nu a fost usor, dar s-a meritat. Multumesc presei, Primariei, si sponsorilor din Iasi care ne-au sustinut in acest eveniment inedit in orasul si tara noastra. Ne-am dorit meciuri tari si le-am avut, care ne-au aratat nivelul la care am ajuns si unde am vrea sa ajungem in urmatorii ani. Cred ca avem o echipa tanara, ambitioasa, unita si putem face performante in fotbalul feminin. Avem nevoie de sustinere si asteptam pe oricine vrea sa investeasca in aceasta echipa. Felicit toate echipele participante pentru spectacolul oferit si abia astept urmatoarea editie!”

(Adrian Ambrosie – presedinte CS Navobi Iasi)

 

 

Search

mai, 2024