Cel mai complex catalog de turism educational va fi lansat la Iasi

Agentia de turism Icar Tours lanseaza miercuri, 29 august 2012, incepand cu ora 11:00, la Centrul de Informare Turistica Iasi, cel mai complex catalog de turism educational din tara.

Icar Tours ofera prin intermediul proiectului „Turism Educational la Iasi” un indrumar de calatorie conceput in primul rand pentru a realiza invatarea si mai ales implinirea acesteia prin locuri, fapte, istorii si oameni asa cum sunt acestea intalnite in viata reala si prezenta.

„Se implinesc doi ani de la lansarea la Iasi a conceptului de Turism Educational. Am raspuns la provocarea de a aduce calitate in turismul din Romania prin educatie. Cu parteneri si colaboratori  de exceptie am identificat peste doua sute de obiective turistice din Iasi si din regiunile Neamt si Bucovina si le-am asezat in propuneri de programe turistice de invatare si descoperire. Prin management, marketing, profesionalism, dar mai ales prin pasiune reusim sa demonstram ca avem un potential educational neexploatat: turismul de calitate”, declara Florin Barhalescu, Manager General Icar Tours.

 

Inaintea conferintei de presa de miercuri toti doritorii se vor putea bucura de turul pietonal gratuit al orasului Iasi organizat de Icar Tours. Plecarea se va face de la Palatul Culturii la ora 09:00, iar sosirea va avea loc la ora 11:00 in Piata Unirii.  Pe traseu, ghizii Icar Tours vor prezenta participantilor 20 de obiective turistice din centrul istoric al Iasului.

 

La conferinta sunt invitati reprezentanti ai autoritatilor locale, parteneri culturali si parteneri mass-media ai proiectului, precum si cadre didactice de la scolile din Iasi.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa o contactati pe domnisoara Victoria Epurean, Travel Manager Icar Tours, la adresa de e-mail ghid@icar.ro sau la telefon 0755.045.330.

Search

mai, 2024