AIESEC a incheiat cu succes programul GROW

In luna august s-a incheiat editia de vara a unuia din cele mai apreciate proiecte pentru adolescenti: GROW, program educational inovator desfasurat la nivel national si premiat la nivel international.

GROW 1.1 – 1.2, editia din aceasta vara, s-a desfasurat intre 2 iulie si 6 august 2012. Adresata liceenilor de clasele a X-a si a XI-a (anul scolar 2011 – 2012), aceasta a constat in 10 traininguri de project management, public speaking si alte activitati.

Cu o abordare specifica pentru fiecare an de liceu in parte, GROW ofera 4 ani de dezvoltare complementara prin educatie non-formala. Pentru participantii la editia pentru clasele a XI-a si a XII-a, organizatorii GROW au propus intalniri sub forma unor ateliere de lucru interactive incepand din 2 iulie pana pe 6 august: GROW 1.1-1.2. Acestea au fost sustinute in limba engleza de catre traineri internationali veniti din cele 107 tari in care exista organizatia AIESEC. Toate activitatile GROW se desfasoara intr-un mediu tineresc care promoveaza interculturalitatea, voluntariatul si diversitatea. Editia de vara s-a desfasurat in 15 orase din Romania: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara si Urziceni.

In 2013, proiectul GROW se va desfasura in doua editii, corespunzatoare celor doua segmente de varsta: GROW 0.9-1.0 pentru clasele a IX-a si a X-a intre 3 februarie – 17 martie si GROW 1.1 – 1.2 pentru clasele a XI-a si a XII-a intre 19 iunie si 30 iulie.

Search

mai, 2024