26 de ani de Andra

Cantareata R&B Andra si-a inceput cariera la 7 ani la emisiunea copilariei unora dintre noi, „Tip Top Minitop„. La 14 ani artista inregistra deja primul sau album, ce ii purta numele, sub ghidarea atenta a lui Costi Ionita.

Cine nu isi aduce aminte de „In noapte ma trezesc” sau „Eu as da”? In 2002 a urmat albumul „Dragostea ta” de pe care mentionam single-ul „Un ocean de ai fi”. Doi ani mai tarziu a urmat colaborarea cu Tiger 1 pentru piesa „Vreau sarutarea ta”, piesa ce s-a dovedit a fi instant un hit.

In 2007, Andra a lansat primul sau album de muzica folclorica, impreuna cu fratele ei, Sandel. Materialul a primit, pe rand, ‘Discul de Aur’, ‘Discut de Platina’ si ‘Discul de Diamant’.

Anul urmator cantareata a lansat piesa „Dragostea ramane„, piesa ce a benificiat si de un videoclip in care a jucat, alaturi de Andra, actualui ei sot, Catalin Maruta. Cei doi s-au casatorit exact acum 4 ani, pe 23 august 2008.

Pe 16 martie 2011 Andra a devenit mamica. David este baiatul cuplului monden dar Andra a declarat in repetate randuri ca nu vrea sa se opreasca aici. Noi ii uram „La multi ani!”, la cat mai multe piese si la cati mai multi copii! 🙂

Noi ascultam ultimul ei single, „What About Us„!

Search

septembrie, 2024