Doua noi evenimente dedicate industriei auto: 4Tuning si Exporom Auto Show

Masini tunate, drifturi, demonstratii off-road, dar si automobile de inalta clasa, tehnologii de ultima generatie se vor intalni in octombrie, la EXPOROM – cel mai nou complex expozitional din Romania.

In perioada 12-14 octombrie, EXPOROM organizeaza doua evenimente distincte, 4TuningFEST si Exporom Auto Show, insa amandoua dedicate industriei auto.

Timp de 3 zile, pasionatii de masini, fanii sporturilor automobilistice, piloti, jurnalisti de specialitate, posesori ai unor automobile modificate sau membri ai cluburilor din domeniu au la dispozitie un spatiu de aproape 27.000 mp care va gazdui cele doua evenimente.

Exporom Auto Show se adreseaza publicului larg, dar si specialistilor care doresc sa descopere si sa testeze cea mai mare varietate de automobile, dotari si echipamente. Sunt invitati sa participe toti liderii de piata.

4TuningFEST, organizat in parteneriat cu 4 Tuning, aduce la Exporom tot ce este mai important pe piata de masini modificate, tuning exterior si interior, accesorii si consumabile, cluburi auto, off-road, car audio si multimedia.

Accesul publicului la ambele evenimente este liber, pe baza completarii unei invitatii ce poate fi descarcata online sau primita la intrarea in Exporom. Vizitatorii vor beneficia de transportat gratuit de la statia de metrou Republica.

„Exporom Auto Show si 4TuningFEST urmaresc sa atraga expozanti si public pasionat de automobile. Cele doua mari expozitii sunt printre primele organizate in cel mai nou Complex Expozitional din Romania si pot fi privite ca manifestari de lansare a Exporom. Este cel de-al doilea mare centru expozitional din tara si isi propune sa devina un reper in domeniul organizarii de expozitii si targuri inca de la inaugurare”, a declarat Alina Florescu, project manager Exporom.

Complexul Expozitional EXPOROM este situat la intrarea in Bucuresti pe DN3, in Pantelimon, Ilfov si detine un spatiu total de 50.000 mp, din care 12.000 mp sunt acoperiti de pavilionul expozitional, iar 25.000 spatiu exterior (parcare). Complexul cuprinde si un hotel, un restaurant si un imobil de protocol, o veche casa domneasca construita in perioada interbelica.

Search

mai, 2024