Timo Maas – ultima surpriza electro la Peninsula 2012

Dupa anuntul privind Faithless DJ set de joi seara, cu Sister Bliss, fanii muzicii electronice se pot bucura de inca o petrecere mixata de unul din cei mai cunoscuti DJ-i din lume la Festivalul Peninsula 2012: Timo Maas!

Germanul si-a inceput devreme cariera, la varsta de 17 ani, cand si-a cumparat primul turntable, iar in 1982 mixa deja la petrecerea unui prieten. La inceputurile anilor ’90 era membru activ al zonei rave, insa adevaratul sau succes s-a lasat asteptat inca un deceniu: piesa „To Get Down”, mai apoi colaborarea cu frontmanul Placebo, Brian Molko, pentru „First Day”, l-a propulsat in topul DJ-ilor din intreaga din lume. Timo Maas mixeaza vineri, 24 august, in Freedom Music Arena, de la ora unu noaptea.

Pentru cei care nu se vor satura joi doar cu concertele Defender, Zdob si Zdub, Republic si The Straits – in premiera pentru Romania, fosti membrii Dire Straits vor canta hiturile legendarei trupe de rock – de la Main Stage sau cu setul Sister Bliss de la Kiss Terrace, de la ora 22, tot aici, va canta byron. Trupa romaneasca de rock alternativ, care isi are numele de la vocalul sau carismatic, Dan Byron, avut primul concert pe 1 decembrie 2006, iar albumul de debut, „Forbidden Drama”, a fost lansat in toamna lui 2007. De atunci, baietii au mai avut doua aparitii discografice de succes si actualmente se numara printre cei mai cunoscuti si indragiti artisti din Romania.  

Totodata, alaturi de cele cinci locatiile muzicale Peninsula 2012 – Main Stage, Kiss Terrace, Freedom Music Arena, Ciuc Live Music Stage si Booha Academy (care incepe petrecerea inca de miercuri seara cu Becherovka Silent Dance) – si la Miert Pub vor avea loc in fiecare seara concerte de cover-uri ale unor tinere formatii. 

Programul muzical complet al Peninsulei poate fi consultat pe site-ul oficial al festivalului, www.peninsula.ro.

Search

septembrie, 2023